Букмейкъри 

Украинци са следващото препятствие пред ЦСКА-София, преди плейофите в Лига Европа

Дата: 08.08.2019 г. | Час: 20:30 ч.

Прогноза: Под 2.5 гола

Седмица след драмата, решила победителя с дузпи, в двойката Осиек – ЦСКА, момчетата на Люпко Петрович излизат за нов евро мач, този път срещу украинския Зоря Луганск. Мачът е в четвъртък (08.08), а в него домакини са “червените”.

Не може да се каже, че Зоря са по-класен отбор от този на Осиек, затова ЦСКА-София запазва шансовете си да стигне до плейоф за влизане в групите, където да срещне доста по-стойностни и класни отбори.

Луганск стигнаха до този етап на надпреварата, като във втория кръг отстраниха черногорците от Будучност Подгорица, съответно с две победи – 1:3 като гост и 1:0 като домакин. И все пак, знаейки, че контролите не са мерило, любопитно е, че Луганск проведе приятелски мач точно срещу Осиек. Тогава украинците загубиха с 4:1. 

Последните мачове на Зоря не са особено голови. Доста често свършват с един или два гола, а това говори за компактен отбор, на който не са нужни много положения, за да реализира един гол и да вземе своето. Надали някой от двата отбора ще се хвърли сляпо и облягайки се на това, голям е шансът за това мачът да свърши с минимален брой попадения. 

Последни публикации

Leave a Comment