Букмейкъри 

Лудогорец излиза за наглед лесна победа срещу уелсци

Дата: 08.08.2019 г. | Час: 20:30 ч.

Прогноза: Предимство от 2.5 гола (хендикап) за THC

Лудогорец поднови състава си, а това продължава да дава отражение върху резултатите на тима. Отпадането от Шампионска лига, дава шанс на разградчани да играят с по-слаби съперници и да влязат в групите на Лига Европа. 

За сметка на това, в първия мач срещу Валур, момчетата на Стойчо Стоев сякаш подцениха съперника, а това им костваше по-голямо раздаване във втория мач, който все пак спечелиха заслужено, с красноречивото 4:0.

В първенството, отборът не бе губил точка, но и това се случи в неделя, когато гостуваха на друг от българските евро участници – Локомотив в Пловдив. Мачът беше много динамичен и на добро ниво, а с пропуск от дузпата в самото начало на мача се отличи Битон. Все пак, отборите си стигнаха ръцете за по точка след 1:1 и продължават да мислят за предстоящия им мач в Европа.

Още в миналия кръг бе ясно, че лудогорци ще трябва да се изправят срещу загубилия от двойката Копенхаген – ТНС, а резултатите, които пратиха ТНС при Лудогорец са две загуби с 0:2 и 1:0. 

Букмейкърите прогнозират безпроблемно класиране, а с оглед на първия мач, който ще се изиграе в Разград, са много в полза на Лудогорец.

С оглед на това, че първия мач е в Разград, лудогорци ще искат да решат нещата още в него.

Последни публикации

Leave a Comment