Анализи Букмейкъри Залози 

Локомотив Пловдив излиза срещу французи в Пловдив

Дата: 08.08.2019 г. | Час: 20:30 ч.

Обобщение: Нивото на футбол във Франция е доста над това в България и не би трябвало да представлява проблем на Страсбург да отстрани Локомотив. С оглед на добрата игра, обаче, пловдивчани ще направят така, че да оставят шансове за втория мач.

Прогноза: 2 + под 2.5

От останалите три български отбора в Лига Европа, то този на Локомотив (Пловдив) изтегли най-късата клечка за следващ съперник. След като отстраниха Спартак Търнава, заради гол на чужд терен, играчите на Бруно Акрапович ще трябва да се изправят срещу далеч по-класния френски Страсбург.

Страсбург от своя страна, взимат правото за мач с Локо, след като отстраняват Макаби Хайфа, при победа като домакин с 3:1, последвала от загуба като гост с 1:2. В началото на първенството пък, отборът от едноименния град се наложи с минималното 1:0 от дузпа, над Нант, и така продължава серията от добри мачове.

Мачът на “Лаута” ще бъде много любопитен, а добрата новина за българския отбор е, че локомотивци няма какво да губят. Напрежението ще е изцяло в лагера на французите, от което могат да се възползват пловдивчани. 

Въпреки не толкова класните играчи, с които разполага треньорът на “смърфовете”, след като беше оставен един сезон на поста, той разгърна пълния им потенциал и ги сработи до такава степен, че да се противопоставят успешно на наглед по-силни от тях отбори. 

Последни публикации

Leave a Comment